« Zonat e Intervistave: AES 2005 | Main | AES 2005: Pyetesori ne Shqip »

August 10, 2005

AES 2005: Grupi i Punes

Studimi Elektoral Shqiptar 2005 u pregatit dhe drejtua nga:

ALTIN ILIRJANI, Principal Investigator
(UNC Chapel Hill and Globic Research LLC, USA)

MARCO STEENBERGEN, Survey expert
(University of North Carolina at Chapel Hill, USA)

GABOR TOKA, Survey expert
(Central European University, Hungary)

DAVID HOWELL, Survey expert
(Director, American National Elections Studies, USA)

BLENDI KAJSIU, Survey expert
(Freelance researcher, Tirana, Albania)

Research Assistants:
ELDA PAPA
ELTON ILIRJANI

Consultant:
SOKOL AVXHIU

Studimi u be i mundur financiarisht nga grante ose kontribute in-kind te organizatave te meposhtme:

-Fondacioni Soros, Tirane, Shqiperi
-Ambasada Hollandeze, Tirane, Shqiperi
-Comparative Study of Electoral Systems nga grant i NSF, ShBA
-Shoqata Shqiptare e Shkencave Politike, Tirane, Shqiperi
-Central European University, Budapest, Hungari
-Universiteti Karolines se Veriut ne Chapel Hill, ShBA
-Globic Research LLC, SHBA
Posted @ August 10, 2005 06:32 PM